Goal Mapping

Goal Mapping

– vad vill du lyckas med i år?

Vill du bli den bästa versionen av dig själv? Bli den ledare du alltid velat vara? Nå dina hälsomål? Få en motiverad och engagerad arbetsgrupp som arbetar mot samma mål? Välkommen till en dag om att sätta och uppnå mål där du även kommer få göra din första Goal Map.

 

Utbildningsledare – Erik Sarfors
Goal Mapping-workshopen leds av Erik Sarfors som är certifierad Goal Mapping utbildare och coach. Läs mer om Goal Mapping på www.goalmap.se.

 

Goal Mapping är en metod för utveckling av individer, grupper och företag så att de tillsammans kan växa och använda sin fulla potential. Metoden Goal Mapping är utvecklad av engelsmannen Brian Mayne och idag använder sig miljontals människor i världen av den. Företag som Dell, Siemens, Google, Microsoft och Coca Cola använder sig av metoden för att tydliggöra, implementera och få medarbetarna att arbeta mot samma mål.

 
Att sätta mål är en nyckel till att uppnå det du vill. Men det finns fler viktiga komponenter och ju bättre du är på det desto snabbare kommer du nå fram till det du verkligen vill. Därför är konsten att sätta mål och förstå hur vi fungerar en av de mest värdefulla investeringarna för alla som vill lyckas.

Goal Mapping bygger på en mix av mental träning, hjärnforskning och psykologi. Det hjälper dig att hitta ditt driv, identifiera, prioritera och sätta dina mål, förtydliga ditt eget ansvar över att forma framtiden och konkret ta fram planen hur du ska uppnå det du vill.

Välkommen till en dag om att sätta och uppnå mål där du även kommer få göra din första Goal Map.

 

l

Boka Nu!

Fält markerat med * är obligatoriska.